Huawei Watch Gt 2 Teszt

Thu, 16 Dec 2021 13:34:36 +0000
  1. Huawei Watch GT 2 teszt - húzza az időt | Tesztek | androgeek techmag
  2. Huawei Watch GT 2 okosóra bemutató és teszt – Tesztarena.hu

S bár a bejövő hívások megjelennek az órán, ezek fogadása, illetve indítása is csak a férfiasabb, 46 mm-es sorozatban lehetséges, amiért tényleg nagyon kár, hiszen igazán hasznos funkció lehetne ebben a készülékben is. Ami viszont egyszerűen lenyűgözött, az a döbbenetesen jó akkumulátoridő, egy töltéssel a készülék nálam 4-5 napot is simán kibírt úgy, hogy szinte minden nap edzettem és zenét is hallgattam vele a beépített zenelejátszóról. További részletek és információk a Huawei Watch GT 2-ről itt:

Huawei Watch GT 2 teszt - húzza az időt | Tesztek | androgeek techmag

Ha nem éled annyira a testre szabhatóság kérdését, nem is szeretnéd mindenféle extrém külsős alkalmazással felturbózni az órád, csak és kizárólag a meglévő, a tesztben már felsorolt funkciók miatt vennél egy készüléket, akkor bátran merjük ajánlani a Watch GT 2-t. Mindenki másnak ott van a piac által nyújtott többi opció, az azonban kétségtelen, hogy a Huawei-nek nem ez volt az eddigi legerősebb éve (mármint a 2019-es) friss termékek tekintetében. Talán majd idén...

huawei watch gt 2 teszt 2

A hanghívást már említettük, de ehhez külön menüpontot a képernyők közé nem vehetünk fel, pedig ez tenné valóban könnyen kezelhetővé ezt a funkciót. Szintén nagy gond, hogy a felső visszalépő gomb alatti másik gombra egyetlen funkciót tudunk kiosztani, és miután az óra menülapjaihoz nem igazán adhatunk hozzá egy csomó mindent, sokat kell agyalni azon, hogy az azonnali sportmérés-indítást, vagy mondjuk a telefonkönyvet (abból a kijelölt kedvenceket) párosítjuk-e hozzá. Drága és elegáns okosóra létére a Spotify-integráció hiánya is fájdalmas, bár ha az Egészség app fut, az órán tudunk számot ugrani és az előadó nevének és szám címének kijelzése is működik. Végül az értesítések megjelenítését kell említenünk, ami kritikus funkciója az okosóráknak (hiszen ezen gyorsan és egyszerűen láthatjuk a friss, fontos információkat, mint például az értesítéseket). Az applikációban megadhatjuk, mely programok küldhetnek információt az órára (vagyis az Egészség app mit továbbít), azonban itt megáll a tudomány.

A rozsdamentes acél kivitel ráadásul még egy intenzív edzés után sem irritálta a bőrömet, (ami egyébként a nemesfémek kivételével nagyjából minden ékszerre allergiás tünetekkel reagál). Éles bevetésen Az első találkozó után érthető módon alig vártam, hogy edzés közben is kipróbáljam, így már aznap este fel is avattam egy jó kis spinningen. Itt mindenképp érdemes megjegyezni, hogy a mezei futástól kezdve az úszáson át még a SUP-ozás is rögzítve van az eszközön, így nehezen találhat magának olyan sporttevékenységet az ember, melynek során ne venné hasznát ennek az okosórának. Emellett a menürendszer is szuperül áttekinthető, a víz és porálló 3D Amoled kijelző pedig hihetetlenül gyorsan reagál minden egyes érintésre. Edzés közben az óra nyomon követi a valós idejű pulzust, az elégetett kalóriát és az adott tevékenység hosszát, utána pedig a Huawei Health alkalmazásban összesíti az elért eredményeket és számolja ki az ajánlott regenerálódási időt. Távolsági sportok esetében a minél pontosabb, gyorsabb és precízebb helyzetmeghatározást GPS és GLONASS műholdas helymeghatározó rendszerek garantálják, amit egy 6 és egy 10 km-es futótávon is teszteltem, ahol a Watch GT 2 méterre pontosan ugyanannyit mért, mint a telefonos futóappom.

Huawei Watch GT 2 okosóra bemutató és teszt – Tesztarena.hu

huawei watch gt 2 teszt 2020

A felbontás 454×454 képpont és a megszokásoknak megfelelően AMOLED panelre épül. A fényereje jó, nappal is látszik, az érintőpanel gyorsan reagál, a színek is megfelelők. Rendkívül sok, különböző számlap érhető el a Watch GT 2 Pro modellre, ezek egy részén a felület is személyre szabható, hogy milyen adat jelenjen meg rajta. A galériás Watchface itt is elérhető, azaz a telefonról kiválasztott képet használhatjuk hagyományos digitális órával, ráadásul ehhez lehetőség van már arra is, hogy a telefonon lévő képet NFC-vel küldjük át az órára, ehhez csak meg kell nyitni a képet, majd a telefont hozzáérinteni az óra kijelzőjéhez, az átvitel pár másodperc alatt megtörténik. Nagyjából 100 különböző sportmódot kínál a Huawei a Watch GT 2 Pro órán, bár ezek legtöbbje szimplán csak pulzust és időt mér, esetleg a GPS segítségével a megtett utat, így például lépcsőzés során továbbra sem számolja a megtett emeleteket. Van azonban három új sportmód, amelynél több infót is tud kezelni. A síelés és a snowboardozás esetén az átlagsebesség mellé elérhető a legnagyobb lejtő mérése is.

Ilyenkor a hang tiszta, jól érthető volt, de nem kimondottan hangos. Mi számít okosnak? A Kirin A1-es SoC-n futó operációs rendszer az előd modelleknél már megismert funkciók mellett néhány újat is bevezet. A számlap természetesen egyszerűen változtatható, sőt a Huawei Egészség applikációban már most rengeteg számlap közül válogathatsz. Új órájának bemutatásakor a Huawei egyértelműen a sportolási módok felismerését és támogatását helyezte előtérbe, amiben az óra egészen jó. Száznál is több mozgásfajtát felismer, mér és támogat, sőt, újdonságként a golf és a síelés felismerése is bekerült, ahol többféle extra mérést is elvégez számodra. A teszt során futással próbáltuk ki a sportfunkciókat, és nem is kellett csalódnunk. A GPS-es óra viszonylag jól mérte a távolságot, 8 km-es szakaszon nagyjából annyit tévedett, mint a hasonló konkurens okosórák. A virtuális személyi edző megszólalása elsőre nagyon furcsa volt, de azért elárult hasznos részeredményeket - viszont nagy kár, hogy a férfi hang nem cserélhető.

  1. Samurai Ayothaya (film, 2010) | Kritikák, videók, szereplők | MAFAB.hu
  2. Magas homlokhoz milyen haj illik na
  3. Huawei watch gt 2 teszt youtube
  4. Harley quinn teljes film magyarul videa
  5. Huawei watch gt 2 teszt izle
  6. Final four férfi kézilabda 2019 2020
  7. Rick és morty 2 évad 7 rész dje 2 evad 7 resz videa
  8. Dr szabó éva dorog rendelés
  9. Huawei mate 30 pro magyarországon manual

Az értesítés megjelenik, valamennyit még látni is belőle, de ez teljesen statikus, nem lehet őket kibontani még egy szimpla Messenger vagy Viber üzenetnél sem, nem tudunk rájuk mondjuk egy smile-val vagy OK-val válaszolni és amíg nem töröljük a telefonodról, addig akár újra képesek megérkezni. Az értesítések akkor sem tűnnek el, ha a telefonon már kilőttük őket, ehhez elő kell csalogatni alulról az értesítések panelt és az aljára görgetve törölni a teljes listát (egyesével nem megy). Verdikt A Huawei Watch GT 2 Pro gyönyörű ékszer: elegáns, masszív, minden porcikájában minőségi. A kijelző is szép, a 2-hetes üzemidő pedig csodás, a zsinórnélküli töltésnek is lehet örülni, ahogy a kötelezőket is hozza az óra (cserélhető szíj, vízállóság, szenzorok). A hívásfogadás minősége jó, a sportolás során pedig átlagos pontosságot tapasztaltunk, ami egy hobbisportolónak elegendő. Ez igaz az applikáció szolgáltatásaira is - komoly rendszerekbe nem lehet bekapcsolni az órát, de azért a saját app igyekszik sok információt begyűjteni mozgásunkról.

  1. Szépség és a szörnyeteg teljes film magyarul
  2. Piroska és a farkas mes amis
  3. Mancs őrjárat teljes mese magyarul video game
  4. Total épker kft budapest baross utca
  5. Bioco ginkgo biloba kivonat 120 mg megapack tabletta 90 db 120