Pssz Praha 3: Pssz Praha 9 Bohusovicka

Thu, 16 Dec 2021 08:49:48 +0000

Ne feledjük, hogy kevesebb, mint ötvenezer lakosú városka együttese ütötte ki a Ferencvárost. Thomas Doll a találkozó végén egykedvűen üldögélt a kispadon, a végére nem maradt más, mint előrenyújtott kézzel gratulálni, és sok sikert kí­vánni a Midtjylland vezetőedzőjének, Jess Thorupnak. További képek: – A jobb csapat jutott tovább, ugye? – Ezzel egyet kell értenem, és nem csak a ma látottak alapján. A két mérkőzés összképe is azt mutatta: jobbak, egységesebbek vagyunk, mint a Ferencváros – értékelt Jess Thorup, a Midtjylland vezetőedzője. – Abba ugyanakkor nem szeretnék belemenni, hogy ha nincs az első találkozón a kiállí­tás és a tizenegyes, mi minden alakulhatott volna másképpen. A lényeg: végül könnyedén jutottunk tovább. – Elégedett volt csapatával? – Jó teljesí­tményt nyújtottunk. Mentünk előre, holott arra számí­tottam, hogy a magyar együttes nekünk ront. Az összeállí­tás alapján úgy láttam, hogy vendégeink támadólag szeretnének fellépni, hiszen két magas csatárt is előrevezényeltek, igazi veszélyt mégsem jelentettek a kapunkra.

Olsanska

  1. Bocskai István Gimnázium
  2. Pssz praha 3.4
  3. Változik a helyi buszmenetrend augusztus 1-jétől
  4. Dr bardóczy zsolt szülész nőgyógyász vélemények
  5. Difeel vitamin e oil használata 100
  6. Lara croft tomb raider 2 az élet bölcsője
  7. Pssz praha 3.3
  8. Impresszum - Hello Biznisz
  9. Piros pöttyök a makkon gyakori kérdések 3
  10. A bükki füvesember abc könyve pdf version
  11. A Hullám Online Film | Film - Letöltés Online | letolt-online
  12. Új Nemzedék Központ

Pssz praha 6

Hátul stabilnak kell maradnunk, miközben támadásban a saját futballunkat kell játszanunk. Bármikor képesek vagyunk gólt szerezni, jó játékosaink vannak, kí­váncsi leszek a dán játékosok reakciójára, amikor hamar meglőjük az első gólunkat. Erre készülünk! " A csapatkapitány, Jakob Poulsen is magabiztosan várja a találkozót, akkor sem ijedne meg, ha a Fradi a mérkőzés elején gólt szerezne. "Ne feledjük, minimum három gólt kellene lőniük, márpedig ez nagyon nehéz lesz – í­gy a játékos. – Budapesten voltak gondjaink az első félidőben, ám utána egyértelműen mi voltunk a jobbak. Nem aggódom a visszavágó miatt, akkor sem esnék kétségbe, ha kettő-nullára vezetne az ellenfél. Egyébként pedig ilyen nem lesz…" A mérkőzés: Európa Liga, 2. selejtező kör, visszavágó: FC Midtjylland — Ferencváros: 3-1 (1-0) Herning, Arena Herning, 5. 413 néző. Vezette: Alper Ulusoy (asszisztensek: Eyisoy, Kan; tartalékjv. : KardeŠŸler – törökök) FC Midtjylland: J. Hansen — Nissen, K. Hansen, Halsti, Dal Hende — Sparv — Hassan, Drachmann (Duelund, 78.

Pssz praha 9 bohusovicka

), Poulsen, Wikheim (Kroon, 63. ) — Onuachu (Sørloth, 46. ) kispad: Falkesgaard, Riis, Rømer, Novák vezetőedző: Jess Thorup Ferencváros: Dibusz — Lovrencsics G., Batik, Gera Z., Csernik — Gorriarán — Bőle (Kundrák, 44. ), Rui Pedro, Moutari — Priskin (Csonka, 87. ), Lovrencsics B. kispad: Holczer, Böde, Leandro, Otigba, Varga R. vezetőedző: Thomas Doll Gól: Wikheim (34. ), Nissen (71. ), Sørloth (81. ) illetve Rui Pedro (64. ) Sárga lap: Onuachu (31. ), Drachmann (40. ), Dal Hende (65. ), Sørloth (72. ) illetve Csernik (4. ), Moutari (13. ), Priskin (38. ) A nyugodt dán kisváros csütörtökre egy felbolydult méhkasra emlékeztetett. A helyiek már kora reggeltől a Ferencváros elleni mérkőzés lázában égtek, a belvárosi kiülős helyek zsúfolásig megteltek, hektószám fogyott a sör, egyre-másra gyúltak a görögtüzek, sőt piros mezes drukkerek dalolásztak mindenhol. Na, ebből egyetlen szó nem igaz. Az igazság az, hogy este fél hatig egyetlen szurkolót sem láttunk az északi kisvárosban. Mintha mindenkit hidegen hagyott volna a zöld-fehérek elleni El-visszavágó.

Erre a tippre komoly összeget is megérheti felpakolni

pssz praha 3.5

2017.VII.20. EL-selejtező: Midtjylland – Ferencváros: 3-1 | Tempó, Fradi!