Ad Astra Út A Csillagokba, Ad Astra - Út A Csillagokba (12E) - Hivatalos Szinkronizált Előzetes - Youtube

Thu, 16 Dec 2021 03:04:07 +0000
  1. Ad Astra - Út a csillagokba - Amerikai-kínai sci-fi - 2019 - Teljes film adatlap - awilime magazin
  2. Ad Astra – Út a csillagokba - Kicsit szomorkás

4. A Pókemberben Norman Osbornt alakító Willem Dafoe fogain héjkerámiák vannak. Legalábbis, amíg gazdag volt. A producerek ugyanis úgy gondolták, hogy egy olyan gazdag ember, mint ő, megengedheti magának a jó fogakat. Amint azonban átváltozik Zöld kobolddá, a színész igazi fogai jelennek meg helyette. 5. A Harry Potter-filmekben Piton jelmeze volt az egyetlen, ami soha sem változott. Janie Temim jelmeztervező ezt azzal magyarázta:,, Ami tökéletes, azon nem kell változtatni. " 6. A Harry Potter és a Félvér Herceg című filmben Hiro Fiennes-Tiffin játszotta Tom Riddle szerepét. A srác valójában Rafe Fiennes unokaöccse, aki Voldemortot alakította. 7. A Tenet című film hangár-robbantó jelenetét először CGI-vel (számítógépes trükk) akarták megoldani, de rájöttek, hogy olcsóbb és egyszerűbb, ha vesznek egy régi repülőgépet, és tényleg a hangárba csapódnak vele. 8. Amikor A Gyűrű Szövetsége című film elején Bilbo elejti a gyűrűt, az nem kezd el pörögni, hanem azonnal a padlóhoz szorul. A rendező ezzel akarta hangsúlyozni a gyűrű súlyát.

Ad Astra - Út a csillagokba - Amerikai-kínai sci-fi - 2019 - Teljes film adatlap - awilime magazin

Mármint azon túl, hogy a főhős egyre megviseltebb lesz, mert ez nem csak sci-fi, de egy egzisztencialista utazás is, ami leginkább az Apokalipszis most űrverziójára emlékeztet, amiben McBride papa az új Kurtz ezredes. James Gray ( Az éjszaka urai, Z: Az elveszett város) rendező ezen felül saját bevallása szerint sokat kölcsönzött a 2001 - Űrodüsszeiá ból és a Csillagok között ből, de egy kicsit még a Majmok bolygója filmekből is. Igaz, sosem az a baj, ha egy film máshonnan kölcsönöz, hanem az, ha nem rak mellé valami "sajátot" is, és Gray nagyon kevés saját anyaggal dolgozott. A baj az, hogy a rendező valószínűleg elhitte, hogy bőven elég az, ha Brad Pittre szkafandert ad – Ryan Goslingnak is milyen jól állt Az első ember ben, nem igaz? -, csodás űrbéli jelenetekbe komponálja bele és valami homályos küldetésre indítja, de meg is fordíthatjuk a dolgot. Az is lehet, hogy Grayt tényleg az egzisztencialista utazás érdekelte, a valódi út csak ürügy, a téma tényleg az apakeresés és az emberiség jövője, és akkor tényleg van "saját" rész.

2019. szeptember 19. (16) Ad Astra 2019 123 perc 6. 5 83 80 kaland dráma misztikus sci-fi thriller Főszereplők: Tommy Lee Jones Ruth Negga Brad Pitt Donald Sutherland Sean Blakemore Roy McBride műszaki tiszt elindul, hogy átszelje a galaxist, és kiderítse az igazságot apjáról, aki húsz éve tűnt el, miközben idegen életformák után kutatott az űrben. Ugyan sokáig halottnak hitték, egy új bizonyíték arra utalhat, hogy Clifford McBride még mindig él, és egy elhagyott erőműben bujkál egy távoli bolygón – és hogy potenciális veszélyt jelent az egész univerzumra... Forgalmazó: Fórum Hungary

Ad Astra – Út a csillagokba - Kicsit szomorkás

Egyébként a trükköt úgy oldották meg, hogy egy nagy és erős mágnest helyeztek el a padló alatt. 9. Az Ad Astra – Út a csillagokba című filmben, amikor Brad Pitt karaktere az édesapjával beszél, zéró gravitáció veszi körül a karaktert. A könnycseppje mégis lecsurog az arcán, mint ahogy a földi gravitáció esetén. Zéró gravitációnál a könnycseppnek lebegnie kellene. 10. A Legenda vagyok című filmben Dr. Robert Neville váratlanul meglát egy próbabábut, akit Frednek hív. A bábu egy kissé elmozdítja a fejét, mivel tulajdonképpen az egy ember volt. Ebben a jelenetben a próbabábu helyét egy pantomim-művész vette át, hogy összezavarják vele kicsit a közönséget. 11. A Vaják második részében, ha alaposan megnézed, látható, hogy Geralt kardja valójában műanyag. 12. A Hacsi, a leghűségesebb barát című filmben, amikor a kutya megöregedett, nemcsak sminket használtak. A fülére apró súlyokat erősítettek, hogy ezáltal kissé megereszkedjen, ahogy az öreg kutyáknak szokott. 13. George R. R. Martin könyve szerint a Targaryen család minden tagjának, beleértve a Daenerys-t is, lila szeme van.

  • ORIGO CÍMKÉK - Brad Pitt
  • Ad astra út a csillagokba
  • ORIGO CÍMKÉK - Ad Astra - Út a csillagokba