Bicikli Bolt Örs Vezér Tere / Bicikli Bolt Örs Vezér Télé Loisirs

Thu, 16 Dec 2021 01:12:56 +0000
bicikli bolt örs vezér tere keruelet

alkalmi exkluzív akciók, többhetes pénzvisszafizetési garancia - a márkás termékek nem olcsóak - kevés az eladó kicsit ahhoz képest, hogy szinte mindig relatíve sokan vannak - nincs webshop - szervíztapasztalatom nincs (de szervíz van) - garanciális ügyintézési tapsztalatom nincs - egy hozzáértő, lelkes, ám nagyon elfoglalt eladóval tudtam kicsit beszélni (hétköznap késődélután) - akciós termékek vásárlására - sajátmárkás termékek vásárlására - tájékozódásra, információszerzésre Nagyon jól megközelíthető gk-val, vagy tömegközlekedéssel. Az árúkészlet megfelelő, de nem minőségi. Az árak magasak, a kiszolgálók kevésbé hozzáértők, mint egy szaküzletben. Nagyon drága, kevés extra. Nem nagy minőségű termékek. A kedvezményekkel sem mindíg olcsóbb. Nézelődni, összehasonlítani az árakat. Méretes bolt. Van 1-2 márkásabb kerékpár (KTM), de azok is inkább ilyen túrázós célra. Nincs sok extra, csak alap cuccokat lehet kapni. Kedves eladók. Elég drága. Nem hinném, hogy az eladók nagyon értenének a biciklikhez, de ez csak egy megérzés mivel bicót még nem vettem itt, de általában az olyan üzletekbe, ahol nem csak kerékpárt lehet kapni így van.. :D Sport ruházat vásárlására.

2 olvasó szerint ez hasznos vélemény! Szerinted hasznos? Megközelíthetőség, parkolás kiváló. Az egyik legnagyobb forgalmi csomópont. Brutál magas, megfizethetetlen árak. Van hogy kígyózik a sor, szakképzetlen eladók. Kerékpár vásárlási szempontból, igen kevés alkatrész- bicikli kínálat. Új kerékpár vásárlás esetén, a helyben összeállítás életveszélyes. Garanciális ügyintézés döcögő, inkorrekt. Egy náluk vásárolt kerékpár, helyszíni összeállítása után a testvérem majdnem meghalt a hazafelé vezető úton. A kormány imbus csavarját nem húzták meg. Elesett az úttest közepén, ahol busz is jár. Ömlött a vér a lábából, több kisebb horzsolás, karcolás lett az eredménye. Vissza vittük az eset után közvetlen vérző lábbal a kerékpárt, s az üzletvezető asszony megpróbálta eltusolni az ügyet. Még mi voltunk a szemetek. Persze a végén a pénzt vissza adták, a kerékpárért cserébe, no de kösz szépen............. Télen melegedésre, nyáron hűsölésre. 10 olvasó 80%-a szerint ez hasznos vélemény! Itt vettem az egyik bringámat 3 éve.

Rs vezer tere 25 a

bicikli bolt örs vezér tere rs vezer tere 25 a
  • Házasodna a gazda mikor lesz tv
  • Bicikli bolt örs vezér tere rs vezer tere 25 a
  • Nagy Sándorné: Szavak súlya
  • Bicikli bolt örs vezér tere rendelőintezet
  • Bicikli bolt örs vezér tree hill

1106 Budapest, Örs vezér tere 25. nyitvatartás H-Szo: 10-21 V: 10-19 telefonszám 06 (20) 823-8985 szolgáltatások kerékpár, alkatrész, kerékpár szerviz, ruházat Közeli boltok Big Bike 1148 Budapest, Örs vezér tere 18. Bikeshop 1141 Budapest, Egressy út 178/G vélemények (15) Előny Amíg nem fizettél segítőkészek. Hátrány Ha fizettél tesznek rád. Tapasztalat Tegnap vásároltam náluk kerékpárt. Fizettem majd 1 óra múlva visszamentem. Az eladó nem törődött velem mikor szóvá tettem megjelenő egy másik és kioktatott hogy vásárlóval foglalkozik. Rendkívül gusztustalan volt az egész eljárás. Erre ajánlom Most vásároltam először a hervisnél de a történtek után soha többet. Menjetek máshova. Trágya hely. Jó helyen van, Gyakori akciók, Jó a parkolása, Nem csak kerékpárt árulnak, így nincs meg a megfelelő eladói gárda, Drágák a kerékpárok, Weboldala nem jó, Sokan vannak, Ha jó kerékpárt akarsz, viszonylag olcsón, inkább egy csak kerékpárt árusító boltot keress fel. Ha akció van, jó áron hozzájuthatsz egy kerékpárhoz.

bicikli bolt örs vezér tere edzőterem